Ουγγαρία κατά ΕΕ – Ερωτηματολόγιο από τον Όρμπαν: Ας σταματήσουμε τις Βρυξέλλες

11:25 2/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Εκστρατεία κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκίνησε η Ουγγαρία καθώς με ερωτηματολόγια που απευθύνει στους πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα ζητεί τις προτάσεις τους για το πώς θα αντιμετωπίσουν την ΕΕ, που αποτελεί απειλή για την εθνική ανεξαρτησία.

Κάθε νοικοκυριό θα λάβει ένα ερωτηματολόγιο υπό τον τίτλο «Ας σταματήσουμε τις Βρυξέλλες» το οποίο περιλαμβάνει έξι ερωτήσεις σχετικά με την εθνική ανεξαρτησία από την ΕΕ.

Οι πολίτες ερωτώνται «τι πρέπει να κάνει η Ουγγαρία» σχετικά με αυτήν ή

εκείνη την ευρωπαϊκή πολιτική -περιλαμβανομένων θεμάτων όπως το μεταναστευτικό, η ανάμειξη σε εσωτερικές σχέσεις από διεθνείς μη κυβερνητικούς οργανισμούς, τη στήριξη θέσεων εργασίας, ενεργειακές τιμές και φορολογικές εξουσίες.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ένα ερώτημα που περιλαμβάνεται στο ερωτηματολόγιο αναφέρει: «Τι πρέπει να κάνει η Ουγγαρία όταν παρά τη σειρά πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών στην Ευρώπη, οι Βρυξέλλες θέλουν να αναγκάσουν τη χώρα μας να επιτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών».

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που μπορούν να δώσουν οι ερωτώμενοι: «Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να τίθενται υπό επιτήρηση μέχρις ότου οι Αρχές αποφασίσουν για την τύχη τους» ή «Θα έπρεπε να επιτρέψουμε στους παράνομους μετανάστες να κινούνται ελεύθερα στην Ουγγαρία«. Τα πρώτα ερωτηματολόγια έχουν ήδη ταχυδρομηθεί σε αρκετά σπίτια, σύμφωνα με το ουγγρικό πρακτορείο ειδήσεων Tuzson.

Keywords
Τυχαία Θέματα