Όταν ο Δημήτρης Μάρδας επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ… ένα μήνα πριν γίνει υπουργός!

10:22 25/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Ενα ιδιαίτερα επικριτικό άρθρο για τον ΣΥΡΙΖΑ έγραφε στο protagon.gr ο νυν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ένα περίπου μήνα πριν ορκιστεί υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Το άρθρο έχει ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2014 και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα με τίτλο «Το μεγαλείο του λαϊκισμού και τα μνημόνια».

Ο κ. Μάρδας, ο οποίος εκείνη την περίοδο

ήταν κοντά με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά δεν επελέγη για βουλευτής ως «ακατάλληλος», στη συνεχεία αποδέχθηκε την πρόταση Τσίπρα για να ορκιστεί υπουργός.

Πριν όμως από αυτό, είχε αρθρογραφήσει κατά του αριστερού λαϊκισμού γράφοντας: «οι λαϊκιστές της Δεξιάς (που σχίζουν φύλλο-φύλλο το Μνημόνιο) και της Αριστεράς (που θα το σχίσουν μια και έξω), προσπαθούν να δείξουν στους Έλληνες ψηφοφόρους πόσο κακοί είναι ή θα είναι απέναντι στην τρόικα…».

Απαντώντας από το βήμα της Βουλής πριν από λίγο, ο κ. Μάρδας παραδέχθηκε: «Εχω γράψει 2-3 άρθρα και τα βάζω με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχω γράψει πάνω από 200 όπου τα βάζω με τη ΝΔ».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε σχολίασε ειρωνικά: «Εσύ είσαι μνημονιακός, δικός μας σε καλωσορίζουμε στα έδρανά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα