«Οργή» Δούρου: Να γκρεμιστούν όσα σπίτια είναι χτισμένα σε ρέματα

22:55 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Aκόμα και εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στράφηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή το προωθούμενο νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων.

Η κα Δούρου μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε βάρος όσων έχτισαν πάνω σε ρέματα, αλλά και σε βάρος όσων τους έδωσαν άδεια να χτίσουν. Όπως είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να γκρεμιστούν τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάθε προεκλογική περίοδο περνά μια ρύθμιση που τα νομιμοποιεί. Είμαι από αυτούς που θα αναλάβουν το πολιτικό κόστος και θα κάτσουμε απέναντι σε όσους παρανομούν».

Η Περιφερειάρχης Αττικής μάλιστα τόνισε πως δεν μπορεί κάποιος να ρίχνει ευθύνες στην κλιματική αλλαγή.

Η κα Δούρου σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν γίνει στην περιοχή, ανέφερε πως δεν είναι ώρα να κατονομάσουμε υπεύθυνους, όταν «ακόμα δεν έχουμε θάψει τους νεκρούς μας».
Τέλος, ανέφερε πως από την Τρίτη (15.11.2017) που ξεκίνησε η καταστροφή τα συνεργεία της Περιφέρειας καταγράφουν τις ζημιές, ώστε να μπορέσουν να δοθούν οι αποζημιώσεις. Κάτι που όπως είπε όμως δεν είναι και τόσο απλό, καθώς μόλις το 2016 υπέγραψε την τελευταία αποζημίωση για τον σεισμό του 1999.

The post «Οργή» Δούρου: Να γκρεμιστούν όσα σπίτια είναι χτισμένα σε ρέματα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα