Οπαδοί της Μπόκα σκοτώθηκαν την ώρα που πήγαιναν στο Μπομπονέρα

11:23 11/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Τραγωδία στην Αργεντινή με τέσσερις οπαδούς της Μπόικα Τζούνιορς να χάνουν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα κατά την διάρκεια της διαδρομής τους προς το Μπομπονέρα για τον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores.

Η Μπόκα Τζούνιορς θρηνεί. Τέσσερις οπαδοί της που ταξίδευαν για το Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσουν από κοντά τον πρώτο τελικό του Copa Libertadores

κόντρα στην αιώνια αντίπαλο Ρίβερ Πλέιτ έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα.

Oι άτυχοι οπαδοί είχαν ξεκινήσει οδικώς από την πόλη Ράουσον, σε απόσταση 1.360 χιλιομέτρων νότια της πρωτεύουσας, για να είναι παρόντες στον μεγάλο τελικό.

Ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Ανχελίτσι, έστειλε τα συλλυπητήρια του, όπως και η Ρίβερ Πλέιτ.

Una gran tristeza la noticia del terrible accidente que sufrió un grupo de hinchas provenientes de Rawson y Trelew. Mis condolencias y mi acompañamiento para sus familias.

— Daniel Angelici (@TanoAngelici) November 10, 2018

Lamentamos el fallecimiento de Sebastián Berra, César Jones, Malcom Viton y Franco Silvestri, hinchas de @BocaJrsOficial que sufrieron un accidente de tránsito camino al estadio. Nuestra Institución acompaña a sus seres queridos en este difícil momento.

River Plate (@CARPoficial) November 10, 2018

Πηγή: gazzetta.gr

The post Οπαδοί της Μπόκα σκοτώθηκαν την ώρα που πήγαιναν στο Μπομπονέρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα