Ολοκληρώθηκε η σούπερ φορολοταρία των 10 εκατ. ευρώ

18:54 24/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο αναρτήθηκαν οι λαχνοί που κερδίζουν 1.000 ευρώ. Συνολικά 10.000 φορολογούμενοι θα κερδίσουν 10 εκατ. ευρώ, σε 10 κληρώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα.

Λίγο μετά το μεσημέρι έγινε η πρώτη κλήρωση με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται λίγο πριν από τις 19.00.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Για να δει κάποιος

το πλήθος των λαχνών αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Η λοταρία γίνεται με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τους μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Στην κλήρωση αναμένεται να μπουν και κάποιες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, οι οποίες, επειδή δεν έγιναν με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, αλλά με απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δεν είχαν προλάβει να καταχωρηθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου, ώστε να κληρωθούν μαζί με εκείνες της πρώτης κλήρωσης, που έγινε για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου.

Οι τυχεροί λαχνοί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Όσοι κερδίσουν θα ενημερωθούν με μήνυμα στο λογαριασμό τους στο TAXISnet.

Τα χρήματα θα πιστωθούν την 29η Δεκεμβρίου εφόσον βέβαια οι τυχεροί έχουν δηλώσει τους λογαριασμούς IBAN στην εφαρμογή,

Άρχισαν οι κληρώσεις της σούοερ φορολοταρίας των 10 εκατομ ευρώ

The post Ολοκληρώθηκε η σούπερ φορολοταρία των 10 εκατ. ευρώ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα