«Οικογενειακή υπόθεση» η διακυβέρνηση των ΗΠΑ για τον Τραμπ (BINTEO)

15:22 12/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Fox News Sunday» ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως στον Λευκό Οίκο θα έχει κοντά του την κόρη του και τον γαμπρό του ενώ σύντομα θα μεταφερθεί εκεί ολόκληρη η οικογένειά του. Ο Τραμπ αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής του ως νέος πλανητάρχης αλλά και τον τρόπο εργασίας του.

«Θα κατοικούμε στον Λευκό Οίκο», διευκρίνισε έπειτα από τις φήμες που τον ήθελαν «εργένη» στον Λευκό

Οίκο. Μάλιστα, είπε πως μόλις ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά, ο Μπάρον μαζί με τη Μελάνια θα μετακομίσουν μόνιμα στην Ουάσινγκτον.

Επίσης, όσον αφορά στην Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος προέρχεται από εβραϊκή βαθύπλουτη οικογένεια της Νέας Υόρκης, τόνισε ότι θέλει «να έχουν ενεργό ρόλο στη διακυβέρνησή του» και ανέφερε ότι η ομάδα που προετοιμάζει τη μετάβασή του στον Λευκό Οίκο εργάζεται πάνω σε αυτό το θέμα.

Μάλιστα, όπως είπε ο Ντόναλντ Τραμπ η κόρη του πιθανόν να ασχοληθεί με θέματα για τη γυναίκα και το παιδί και τόνισε: «Αν κοιτάξεις την Ιβάνκα, την κοιτάζεις και βλέπεις πόσο δυνατή είναι, όπως γνωρίζεις, σε θέματα για την γυναίκα και την προστασία των παιδιών και σε τόσα άλλα θέματα, θα είναι τόσο καλή, κανείς δεν θα είναι καλύτερος από αυτή. Θα πρέπει να διερευνήσουμε αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό ή όχι».

Σχετικά με τον γαμπρό του, τον αποκάλεσε «πολύ ταλαντούχο» και είπε: «Θα επιθυμούσα να έχω τον Τζάρεντ να μας βοηθά στις συμφωνίες με άλλα κράτη, να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και άλλα ζητήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα