Οι σαραντάρηδες δίπλα στη Φώφη Γεννηματά

17:29 7/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Ευρύτατη ανανέωση επιχειρεί στο ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά, σε μια προσπάθεια «επανεκκίνησης» και επαναπροσέγγισης της κοινωνίας. Σε όλους τους τομείς τοποθετεί νέους ανθρώπους, άγνωστους μεν στο ευρύ κοινό αλλά άφθαρτους.

Στον τομέα της Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, έχει τοποθετηθεί ο Σπύρος Βρεττός, στο Οικονομίας ο Ηρακλής Ρούπας,στο Μεταφορών ο Λάμπρος Ρούσσης.

Προσωπικές επιλογές αποτελούν τόσο ο Γιάννης Χαρωνίτης, τομεάρχης

Περιφερειακού σχεδιασμού, όσο και ο Δημήτρης Κουρέτας, τομεάρχης έρευνας.

Επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης, τέθηκε η Χριστίνα Κουντούρη, ενώ σε αυτόν της κοινωνικής ασφάλισης ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, με τον Απόστολο Ψωμά να έχει οριστεί ως τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη.

Ο Γιάννης Ράπτης αποτελεί την επιλογή για τον τομέα Περιβάλλοντος.

Σον τομέα διεθνών σχέσεων επικεφαλής είναι ο Κώστας Τριαντάφυλλος με αναπληρωτή την Βασιλική Σουλαδάκη.

Για τους τομείς Υγείας και Παιδείας, έχουν επιλεγεί οι Συμεών Κεδίκογλου και Άγγελος Τόλκας, αμφότεροι προερχόμενοι από το κόμμα του κ. Παπανδρέου.

Από τα νεότερα στελέχη που ανήκουν στο νέο οργανωτικό σχήμα του κινήματος, είναι και ο Γιάννης Ιωαννίδης στον τομέα της Ανάπτυξης αλλά και ο Κώστας Μαθιουδάκης ως τομεάρχης ενέργειας.

Τα δυο στελέχη έχουν πείρα από τη θητεία τους σε θέση γενικών γραμματέων, όπως και ο Κώστας Πανταζής στον τομέα εργασίας.

Σ΄αυτό το εγχείρημα ανασυγκρότησης που επιχειρεί η Φώφη Γεννηματά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και έμπειρα ιστορικά στελέχη.

Ο Κώστας Λαλιώτης, ο Κώστας Γείτονας και ο Χρήστος Πρωτόπαππας, αποτελούν από κοινού με τον εκπρόσωπο τύπου Παύλο Χρηστίδη τη στενή ομάδα συνεργατών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα