Οι «ροζ» selfie και τα ερωτικά μηνύματα που «καίνε» τον Μπέζος

12:51 12/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Ενώ όλα έδειχναν ότι πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο αποκαλύπτεται ότι ο χωρισμός του Τζεφ Μπέζος με τη Μακένζι έπειτα από 25 χρόνια γάμου επήλθε λόγω… απιστίας.

Ο πανίσχυρος άνδρας της Amazon διατηρούσε παράνομο δεσμό με την επίσης παντρεμένη παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ, με τους συζύγους τους να μαθαίνουν την αλήθεια λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών.

Σύμφωνα με το National Enquirer, οι εραστές είχαν εδώ και μήνες κευφή σχέση ενώ αποκαλύπτονται τα καυτά μηνύματα που έστελνε ο Μπέζος στη Σάντσεζ όπως και φωτογραφίες με γυμνά μέρη του σώματός του.

«Σ αγαπώ, ζωντανό κορίτσι. Θα στο δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη μου και τα μάτια μου πολύ σύντομα» ειναι ένα από τα μηνύματα ενώ σ’ ένα άλλο με ημερομηνία 13 Μαΐου έγραφε: «Θέλω να σε μυρίσω, να σε αναπνευσω, να σε κρατήσω σφιχτά. Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σ αγαπώ, είμαι ερωτευμένος μαζί σου».

Επίσης, όπως δημοσιεύει το Page Six, στις 30 Νοεμβρίου οι δυο τους εθεάθησαν σε γνωστό εστιατόριο στην Καλιφόρνια όπου τρώει όλο το Χόλιγουντ. Οι δυο τους φέρονταν σαν έφηβοι και συγκέντρωσαν τα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων.

Όπως αναφέρεται, η παράνομη σχέση αποκαλύφθηκε όταν η Σάντσεζ έδειξε τις γυμνές φωτογραφίες του Μπέζος σε έναν φίλο της.

Jeff Bezos' affair with TV host Lauren Sanchez is reportedly what led to his divorce.

Now, alleged texts have surfaced: "I want to smell you, I want to breathe you in." https://t.co/U7uiGqJW9H pic.twitter.com/l1JTO5rOv0

— Complex (@Complex) January 10, 2019

The post Οι «ροζ» selfie και τα ερωτικά μηνύματα που «καίνε» τον Μπέζος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα