Οι κουκουλοφόροι ήθελαν νεκρούς-Έως πότε θα μένουν ελεύθεροι;

16:01 4/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Έχει ξεσπάσει αντάρτικο πόλεων στη Θεσσαλονίκη; Μη βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά, διότι αυτό το οποίο συνέβη το Σάββατο στο κέντρο τής πόλης δεν έχει προηγούμενο.

Μια ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από τους χώρους τού Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης και έστησε οδόφραγμα, ακινητοποιώντας το λεωφορείο των αστυνομικών, που μόλις είχαν τελειώσει τη βάρδιά τους στη φύλαξη τού τουρκικού Πρεξενείου. Αμέσως μετά μια δεύτερη ομάδα βγήκε από τον ίδιο χώρο και επετέθη με 30 βόμβες μολότωφ στο λεωφορείο.

Ο στόχος,

προφανής: Να κάψουν ζωντανούς τους αστυνομικούς. Το σχέδιο, εξόφθαλμο: Δεκάδες αναρχικοί μοιράστηκαν και έκαναν μια οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση. Η γιάφκα, γνωστή και συγκεκριμένη. Μέσα στο Πανεπιστήμιο φτιάχνουν τις μολότωφ, κρύβουν τους λοστούς και τα άλλα πολεμοφόδια, από εκεί εφορμούν και εκεί επιστρέφουν.

Στέκομαι στο τελευταίο και αναρωτιέμαι: Έως πότε το δήθεν πανεπιστημιακό άσυλο θα καλύπτει κάθε λογής παρανόμους, από εμπόρους ναρκωτικών μέχρι τρομοκράτες; Έως πότε η κυβέρνηση θα ομνύει στην τάχα μου ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, δίνοντας άσυλο στους κουκουλοφόρους και στους ναρκέμπορους; Έως πότε οι πανεπιστημιακές αρχές θα υποκύπτουν στην τρομοκρατία και θα αρνούνται να καλέσουν την αστυνομία να παρέμβει;

Με δυο λόγια, το πράγμα δεν πηγαίνει άλλο έτσι. Τα όσα ασύλληπτα για οποιαδήποτε προηγμένη χώρα τού κόσμου συμβαίνουν, δεν μπορούν να συνεχιστούν. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα έχουμε νεκρό ή νεκρούς. Και τότε η κατάσταση δεν θα μπορεί να ελεγχθεί…

Οι κουκουλοφόροι ήθελαν νεκρούς-Έως πότε θα μένουν ελεύθεροι;

The post Οι κουκουλοφόροι ήθελαν νεκρούς-Έως πότε θα μένουν ελεύθεροι; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα