Οι κουκουλοφόροι δέρνουν και σπάνε και ο Τόσκας τρέμει μήπως τον μαλώσει ο Σύριζα

22:07 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγες δεκάδες κουκουλοφόροι επιτίθενται σε Ελληνοαυστραλό τουρίστα, επειδή τόλμησε να ψωνίσει την Κυριακή. Ο άνθρωπος απομακρύνεται μέσα στα αίματα και η εικόνα του κάνει τον γύρο του κόσμου. Η αστυνομία, πουθενά. Το μήνυμα των τραμπούκων ξεκάθαρο: Ελλείψει κράτους αναλαμβάνουμε εμείς να εξηγήσουμε στους πιθανούς πελάτες ότι θα φεύγουν ματωμένοι κάθε φορά που θα διανοούνται να κάνουν ψώνια τις Κυριακές.

Βράδι Δευτέρας: Περίπου 100 κουκουλοφόροι -προφανώς οι ίδιοι της Κυριακής μαζί με κάποιους φίλους τους- σπάνε τις βιτρίνες πάνω από 60 καταστημάτων στην Ερμού, ενώ με σφυριά κομματιάζουν

και τα μαρμάρινα σκαλοπάτια τους. Η αστυνομία, πάλι, πουθενά. Το μήνυμα των τραμπούκων ξεκάθαρο ξανά: Ελλείψει κράτους αναλαμβάνουμε εμείς να εξηγήσουμε στους καταστηματάρχες ότι θα καταστρέφουμε τα μαγαζιά τους, κάθε φορά που θα τα ανοίγουν τις Κυριακές.

Τα πράγματα είναι απλά: Όπου απουσιάζει το κράτος παίρνει τα ηνία το παρακράτος. Και είναι, πλέον, σαφές ότι οι κουκουλοφόροι αποτελούν κανονικό παρακράτος, το οποίο έχει επιβάλλει το δίκαιό του στα Εξάρχεια και τώρα επιχειρεί να επεκτείνει την κυριαρχία του και στην καρδιά της Αθήνας.

Το ερώτημα είναι «τι κάνει η αστυνομία»; Απάντηση: Ό,τι της επιτρέπει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας. Δηλαδή, τίποτα. Γιατί το κάνει αυτό ο υπουργός; Διότι τρέμει την πολεμική του Σύριζα (κυρίως της νεολαίας του). Όποτε διανοήθηκε να αφήσει ελεύθερη την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από τους νεαρούς συντρόφους του. Και γιατί δεν παραιτείται; Και να αφήσει την υπουργική καρέκλα; Και πότε θα έχει την ευκαιρία να την αποκτήσει ξανά; Απάντηση: ποτέ.

Άρα; Δεν υπάρχει ελπίδα…

Keywords
Τυχαία Θέματα