Οι δύο πιό όμορφοι άνθρωποι που ζουν στον πλανήτη Γη

17:55 8/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Είναι η αποψή μου είναι και αφορά αποκλειστικά την αισθητική μου ματιά. Ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν είναι ο πιό όμορφος άνθρωπος – στο χρονικό πλαίσιο της «σύγχρονης» εποχής – του τελευταίου αιώνα από το 1935 που γεννήθηκε μέχρι σήμερα.

Κι όμως ακόμη κι αυτό το απροσδιόριστο πλάσμα, απροσδιόριστο υπό την έννοια του πώς μπορεί η φύση να «σμιλέψει» αυτή την απόλυτη ομορφιά του προσώπου, υπήρξε και είναι δυστυχισμένο. Αποδεικνύοντας ότι το εξωτερικό κάλλος δεν παίζει κανέναν ρόλο στην ευτυχία, τη γαλήνη, την ισορροπία του ανθρώπου στη ζωή.

Φαντάζομαι, υποθέτω, νομίζω ότι χιλιάδες

γυναίκες θα τον ποθούν ακόμη και σήμερα στα 82 του χρόνια, ενώ και ο ίδιος «δεν θα το έχει βάλει κάτω». Κι όμως αυτός ο άντρας αντιμετωπίζει από μικρός τους δικούς του ανίκητους δαίμονες με επίκεντρο την πολυτάραχη ερωτική του ζωή.

Σήμερα απομονωμένος με τους τέσσερις σκύλους του στην επαρχιακή πόλη Λουαρέ 100 χιλιόμετρα από το Παρίσι με δεκάδες σκάνδαλα στην πλάτη του και «πλακωμένος» με τον 22χρονο γιό του Φαμπιάν προσπαθεί να ανακαλύψει μιά θάλασσα νηνεμίας. Η κόρη του Ανούσκα 26 ετών και ο μεγάλος του γιός Άντονι 52 ετών είναι οι μόνοι που τον ανέχονται.

Ο Αλέν Ντελόν πέρασε κάποιά εποχή και από την ακροδεξιά με ακραίες θέσεις που τον «γκρέμισαν» στο κοινό του, ενώ οι δύο μεγάλοι του έρωτες δεν ήταν οι γυναίκες που παντρεύτηκε κι απέκτησε μαζί τους τα παιδιά του η Ναταλί Ντελόν και η Ροζαλί Βαν Μπρίμερ, αλλά οι ηθοποιοί Ρόμι Σνάιντερ και Μιρέιγκ Νταρκ. Επικό θα μείνει γιά πάντα το ερωτικό σπαρακτικό γράμμα στη Ρόμι με τον τίτλο «πουπλέ μου»…

Τι κρίμα πάντως αυτός ο ωραίος άντρας και πολύ σπουδαίος ηθοποιός να είναι μόνος στα γεράματα…

Αλέν και Άντονι Ντελόν

Η απίστευτη ομορφιά του Φαμπιέν Ντελόν με τον πατέρα του όταν ήταν νέος
Εννοείται πως ακριβώς το ίδιο κείμενο προβληματισμού που έχω γιά την ομορφιά ισχύει και γιά τις γυναίκες κι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς – κατά την αισθητική μου άποψη – η πιό όμορφη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου είναι η 52χρονη Μεξικάνα Σάλμα Χάγιεκ. Σε αντίθεση βέβαια με τον Ντελόν η Χάγιεκ, με μόνο κοινό ότι έχει παντρευτεί Γάλλο τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Ανρί Πικέ, είναι ευτυχισμένη.
Να και δύο φωτογραφίες της που προκαλούν ρίγος σε εμάς τους άντρες.

Μητέρα ενός δεκάχρονου κοριτσιού η Χάγεκ υποστηρίζει πως το μυστικό ενός καλού γάμου δεν είναι απαραιτήτων το σεξ, αλλά ο ρομαντισμός, το γέλιο και οι εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα