Οι χαμηλές πτήσεις» του «Rising Star» κάνουν την ηγεσία του Αντέννα να ανησυχεί

16:16 19/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Το πολυδιαφημισμένο και πολυαναμενόμενο «Rising Star» στον Αντέννα δεν έχει την πορεία που προσδοκούσαν τα υψηλά κλιμάκια του σταθμού. Αν και έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα, ώστε η παραγωγή να είναι άρτια και φαντασμαγορική, το παραγώμενο αποτέλεσμα είναι σαφώς κατώτερο, με αποτέλεσμα και η τηλεθέαση να μη χτυπάει δα και «κόκκινα».

Στην πρεμιέρα σημείωσε 34,9% στο γενικό σύνολο και 36,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ χθες τα ποσοστά ήταν πιο χαμηλά: 30,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 27,9% στο δυναμικό κοινό. Για να αξιολογηθεί καλύτερα η κατάσταση είναι σκόπιμο να σημειωθεί ότι ο στόχος για τα νεανικά κοινά είναι 35%.

Τι φταίει, άραγε, και το σόου δεν εντυπωσιάζει;

Πρώτον, είναι εξαιρετικά «πλαδαρό», καθώς οι κριτές (κυρίως ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή) μιλάνε συνεχώς μεταξύ τους -άλλοτε με αστεία και άλλοτε με «καρφιά»– αλλά και με τον παρουσιαστή. Έτσι, χάνεται η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού, που είναι η επίδοση των διαγωνιζόμενων.

Δεύτερον, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας εμφανίζεται απροετοίμαστος και συχνά αμήχανος, χωρίς εμπνεύσεις και ανατρεπτικό χιούμορ.

Τρίτον, υπάρχουν τεχνικά λάθη -με κορυφαίο εκείνο που ο τοίχος δε σηκώθηκε -και η διαγωνιζόμενη, ενώ είχε αριστεύσει, θεώρησε πως κόπηκε.

Το βέβαιο είναι ότι οι τηλεθεατές δεν κάθονται στον καναπέ για να δουν τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει κάμψεις, όπως έγινε χθες…

Keywords