Ο Βερύκιος απαντά στον «Τσολιά» της Ελληνοφρένειας: Aς αφήσει τα… σάπια

20:22 5/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Με μια ειρωνική ανάρτηση ο Δήμος Βερύκιος απαντά στον Τσολιά της Ελληνοφρένειας ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής από το πρόγραμα του Alpha και αναφερόμενος στον Δήμο Βερύκιο είπε πως «ο Βερύκιος είναι ο κράχτης έξω στα κανάλια. Κάνει 3% όταν βγαίνει ή όταν κάνει εμφάνιση και λέει τις χαζομάρες που λέει».

Όπως έγραψε ο Δήμος Βερύκιος: Ο Αποστολής

ας αφήσει τα… σάπια. Η φουστανέλα του τσολιά κόστιζε ακριβά στον ALPHA.Τα έξοδα της Ελληνοφρένειας ήταν περισσότερα από τα έσοδα! Ας πει ο ίδιος πόσα έβαζε στην τσέπη από το κάθε επεισόδιο! Για να μάθουν και οι σύντροφοι το ύψος του κόκκινου μεροκάματου».

Ο Αποστολης ας αφήσει τα …σάπια! Η «φουστανέλα» του τσολιά κόστιζε ακριβά στον Alpha. Τα έξοδα της «Ελληνοφρένειας» ήταν πολύ περισσότερα από τα έσοδα!Ας πει ο ίδιος ποσά έβαζε στην τσέπη από το κάθε επεισόδιο! Για να μάθουν & οι «σύντροφοι» το υψος του «κόκκινου» μεροκάματου pic.twitter.com/Wm2Ck4np1v

— Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) February 4, 2018

The post Ο Βερύκιος απαντά στον «Τσολιά» της Ελληνοφρένειας: Aς αφήσει τα… σάπια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα