Ο Τσίπρας καλύπτει πλήρως τον Πολάκη- Έκαναν μαζί διακοπές το Πάσχα

14:51 1/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να συναντηθεί χαλαρά με τον Παύλο Πολάκη, τις ημέρες του Πάσχα, στην Κρήτη. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την περιοχή Ροδάκινο του Ρεθύμνου τους δείχνει σε μεσημεριανό τραπέζι μπροστά στη θάλασσα. Ο πρωθυπουργός είναι ευδιάθετος, φορά βερμούδα και φαίνεται να χαιρετά κάποιον γνωστό του.

Το γεγονός έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς έρχεται λίγα 24ωρα

μετά την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο οποίος έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε καλύψει πλήρως, επικαλούμενος τον «αψύ» χαρακτήρα του, λόγω της καταγωγής του από τα Σφακιά. Ωστόσο, πολλοί υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον είχαν αποδοκιμάσει ανοιχτά. Η επιλογή, λοιπόν, του πρωθυπουργού να περάσει μαζί του τμήμα των διακοπών του Πάσχα θεωρείται και απάντηση σε όσους στοχοποίησαν τον κ. Πολάκη.

Τις επόμενες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του, την οποία ο πρωθυπουργός θα μετατρέψει σε ψήφο εμπισστοσύνης συνολικά προς την κυβέρνηση, ώστε να προλάβει διαφοροποιήσεις βουλευτών του λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

The post Ο Τσίπρας καλύπτει πλήρως τον Πολάκη- Έκαναν μαζί διακοπές το Πάσχα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα