Ο Τσίπρας άλλαξε το Μαξίμου και ξενάγησε τον Θεοδωράκη

19:33 5/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Αλέξης Τσίπρας ξενάγησε τον Σταύρο Θεοδωράκη στο αναδιαμορφωμένο, από τον ίδιο, πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου και αμέσως μετά άρχισαν να συζητούν. Ο επικεφαλής του Ποταμιού τον ενημέρωσε για τις επαφές που είχε με Ευρωπαίους αξιωματούχους και του μετέφερε τα ανησυχητικά σημάδια που διέκρινε.

Ο πρωθυπουργός του εξήγησε τις θέσεις που θα καταθέσει στο Eurogroup o Γιάννης Βαρουφάκης και τα εναλλακτικά σενάρια που μελετά η κυβέρνηση

για να βρει χρήματα.

H δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό:

«Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για τα ταξίδια. Του είπα ότι τα πράγματα για εμένα είναι ανησυχητικά και πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας. Αντίστοιχα ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε για τις αποφάσεις του το επόμενο διάστημα και ειδικά για τις προτάσεις που θα κάνουμε την Δευτέρα στο Eurogroup. Μιλήσαμε για αυτές τις έξι μεταρρυθμίσεις που μελετούν. Ανταλλάξαμε απόψεις και νομίζω ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που βοηθάει λίγο και εμείς να κατανοήσουμε και η κυβέρνηση να καταλάβει ότι υπάρχουν μεταρρυθμιστικές προτάσεις που μπορούν να ενταχθούν στην πρότασή της προς τους εταίρους μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα