Ο Στινγκ στη σκηνή του Μπατακλάν – Συγκίνησε με το Fragile (BINTEO)

11:20 13/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Έναν χρόνο μετά την τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στην καρδιά του Παρισιού όπου σκόρπισαν τον θάνατο, το ιστορικό θέατρο Μπατακλάν πο ήταν ένας από τους στόχους των ισλαμιστών τζιχαντιστών, ανοιξε και πάλι τις πόρτες του.

Η πρώτη συναυλία ήταν από τον Στινγκ που γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ αλλά και τα γενέθλιά του πριν από έναν μήνα.

Όπως ήταν φυσικό, οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες, ενώ έκδηλη ήταν η συγκίνηση.

Η συναυλία που ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της 13ης Νοεμβρίου 2015 διήρκεσε μιάμιση ώρα και ο Στινγκ μίλησε στις καρδιές όλων, ιδίως όταν ερμήνευσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του «Fragile».

« Η Γαλλία και ο κόσμος όλος θα δουν ότι το Μπατακλάν ξαναζεί» δήλωσε συγκινημένος ο Ζερόμ Λανγκλέ, ο ιδιοκτήτης του θεάτρου πριν ξεκινήσει η συναυλία.

Τόπος λατρείας είχε γίνει το σημείο έξω από το θέατρο όπου ακόμη αφήνουν λουλούδια και ανάβουν κεριά για τους αδικοχαμένους νέους που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των τζιχαντιστών. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και με δυσκολία τα μέσα ενημέρωσης και οι απεστλμένι μπορούσαν να τραβήξουν πλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα