Ο Σεϊταρίδης και το… φάντασμα!

10:51 26/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Το τρομερό αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή ΜΜΕ. Από την Ιταλία μέχρι τη Νορβηγία και από το Βέλγιο μέχρι το Μεξικό, υπάρχουν αναφορές στο τέρμα του! Διαβάστε τις στο gazzetta.gr.

Το γκολ του Γιούρκα αποτελεί ένα από τα highlight της χρονιάς, αν και όπως έχει δείξει η ποδοσφαιρική ιστορία, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Ο ίδιος ο

παίκτης άλλωστε, βγήκε ιπποτικά μπροστά και ζήτησε συγγνώμη για την απρόσεκτη ενέργειά του. Ήταν όμως τόσο εντυπωσιακή, που δεν άφησε ασυγκίνητα τα ΜΜΕ του εξωτερικού, κάποια εκ των οποίων το υποδέχθηκαν με χιούμορ!

«Ίσως ο Σεϊταρίδης εντόπισε έναν συμπαίκτη φάντασμα, ή ίσως ξέχασε ποιος του έδωσε την μπάλα, αλλά το αποτέλεσμα έμοιαζε με μικροβλάβη στο FIFA 13. Η Λάτσιο κράτησε το δώρο μέχρι το ημίχρονο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να ρωτήσουν τον Σεϊταρίδη τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή», γράφει η χιουμοριστική στήλη «Dirty Tackle» του yahoo sports. «Το κωμικό αυτογκολ του Σεϊταρίδη έδωσε στη Λάτσιο το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Τοτσέ κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος, έχοντας επίσης σκοράρει το τέρμα που χάρισε στην ομάδα του έναν βαθμό με την Τότεναμ στο προηγούμενο ματς», αναφέρει το αμερικανικό ESPN. «Το γρήγορο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη έδειχνε να δίνει στους Ιταλούς τους βαθμούς, μέχρι να σκοράρει ο Τοτσέ στο τέλος», προσθέτει το BBC.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα