Ο πρόσφυγας Hamody που γράφει στο… Ρόδο του

16:21 17/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Σουηδική εφημερίδα αναζητεί τον συντάκτη ερωτικής επιστολής που βρέθηκε στην παραλία της Σάμου, την οποία έγραψε κι έχασε πρόσφυγας στο μακρύ ταξίδι του.

Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας Aftonbladet, που έχει έδρα τη Στοκχόλμη, έφθασε στη Σάμο για να καλύψει το θέμα του προσφυγικού. Περπατώντας στα παράλια της Σάμου,ανακάλυψε την επιστολή σφραγισμένη σε μία αδιάβροχη σακούλα.

Έτσι, η εφημερίδα απηύθυνε έκκληση στο κοινό, προκειμένου να βοηθήσει και να επιστραφεί η επιστολή στον νόμιμο κάτοχό της, τον Hamody,

όπως υπογράφει ο συντάκτης, σε ιρακινά- αραβικά.

«Ίσως είναι μαζί ή η ζωή τους χώρισε… Ζητάμε όσοι το διαβάζετε αυτό να το μοιραστείτε στα social media στο Ίντερνετ», είναι το κάλεσμα της εφημερίδας. «Αν εσύ το έχεις γράψει αυτό, ελπίζουμε να μας συγχωρέσεις που χρησιμοποιούμε κάποιες γραμμές από την επιστολή σου: «Ρόδο μου, σου υπόσχομαι, θα σε αγαπώ μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής μου. Υπόσχομαι, δεν θα αφήσω τίποτα να μας χωρίσει, ό,τι κι αν γίνει«.

Hej Internet,Det är dags att visa vad du går för.Hitta kärleksbrevets ägarehttps://t.co/nhsYfaDFn3 pic.twitter.com/tHnkWuNjAj

— michael poromaa (@MPoromaa) November 16, 2015

Η επιστολή βρέθηκε στις 29 Οκτωβρίου και εξακολουθεί να βρίσκεται στα γραφεία της εφημερίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα