Ο Παπαδημούλης με γεμάτα καρότσια σε σούπερ μάρκετ- Τι απαντά

18:09 18/3/2020 - Πηγή: Aixmi

Βίντεο με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια, μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Mega με τον Νίκο Φουσκίδη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Οι παρουσιαστές σχολίασαν αρνητικά τις εικόνες με το σκεπτικό ότι ένας πολιτικός πρέπει να δίνει παράδειγμα ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης -ιδίως όταν είναι βέβαιο ότι τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων θα μείνουν ανοιχτά, σε κάθε περίπτωση.

Mαζί με τον κ. Παπαδημούλη

εικονίζεται και ο φρουρός του με ένα από τα καρότσια.

Χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι αν επέστρεψε πρόσφατα από τις Βρυξέλλες θα έπρεπε να είχε τεθεί αυτοβούλως σε καραντίνα.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης απάντησε στο Twitter:

«Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».

Στη συνέχεια έγραψε:

«Ψωνίζω από αυτό τον «Σκλαβενίτη» εδώ και 40 χρόνια. Γνωρίζοντας τον φόρτο εργασίας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτές τις μέρες, επέλεξα να πάω να τα παραλάβω ο ίδιος και όχι να παραδοθούν στο σπίτι. Τ δε ράφια ήταν γεμάτα και ο κόσμος λίγος. Πού είναι η «αντικοινωνική» συμπεριφορά»;

The post Ο Παπαδημούλης με γεμάτα καρότσια σε σούπερ μάρκετ- Τι απαντά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα