Ο Παναθηναϊκός τίμησε τη φανέλα, ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα

11:30 30/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε 0-3 από τον ΠΑΟΚ, όμως το τελικό σκορ δεν αυμβαδίζει με την εικόνα τού ματς.

Οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές, απλήρωτοι και με το σπαθί τού υποβιβασμού πάνω από το κεφάλι τους, έπαιξαν ψυχωμένα και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί ακόμη και 2-0 στο πρώτο ημίωρο. Την πρώτη φορά τους σταμάτησε το δοκάρι και τη δεύτερη ο έξοχος πορτιέρο Πασχαλάκης. Τελικά, δέχθηκαν γκολ

από τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο από το…πουθενά, όταν σε αντεπίθεση με τον Μουνιέ η μπάλα χτύπησε στο πόδι τού διαιτητή και γύρισε μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε για την ισοφάριση η ομάδα τού Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τον καλύτερο φορ τού πρωταθλήματος, Πρίγιοβιτς, που θα μπορούσε να μην είχε σημειωθεί αν ο διαιτητής έδινε επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα τής φάσης. Λίγο αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 0-3.

Συμπερασματικά, ο Παναθηναϊκός τίμησε την ιστορία τής φανέλας του, ενώ ο ΠΑΟΚ έδειξε την ανωτερότητά του, η οποία βασίζεται στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Το γεγονός ότι νίκησε στη Λεωφόρο, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, τα λέει όλα για την ομάδα τού Λουτσέσκου.

Μην ξεχνάμε ότι εκεί ηττήθηκε ο Ολυμπιακός και διασώθηκε η ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας μόλις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σημαίνει αυτό ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα τού φετεινού πρωταθλήματος; Έχω ξαναγράψει την άποψή μου, στενοχωρώντας πολλούς…

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τη φανέλα, ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα

The post Ο Παναθηναϊκός τίμησε τη φανέλα, ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα