Ο Ολυμπιακός «έκανε βόλτα» στους Ζωσιμάδες

22:41 31/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Την 10η εκτός έδρας νίκη και την 19η συνολικά στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League σημείωσε στην Ήπειρο ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έκαναν ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική που έγινε στο «Ζωσιμάδες» επικράτησαν 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασαν τους 58 βαθμούς, 16 περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΚ.

Τα

γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Φορτούνης (13’, 25’ πεν.) και Ντουρμάζ (57’).

Ο Φορτούνης μπορεί να σκόραρε από δύο στατικές φάσεις (φάουλ και πέναλτι) αλλά αυτός τα… κέρδισε και τα δύο. Στο 13′ κέρδισε το φάουλ από τον Τσουκαλά και εκτέλεσε τον Περιστερίδη από τα 25 μέτρα με εξαιρετική εκτέλεση και στο 24′ εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο προήλθε και το πέναλτι του Μανιά (χέρι σε κεφαλιά του Σιόβα). Προφανώς ευστόχησε και στο πέναλτι ο «Φορτού» ο οποίος έκανε πολύ εύκολη μια φαινομενικά δύσκολη βραδιά.

Και αν υπήρχαν αμφιβολίες για την… τύχη του αγώνα τις εξαφάνισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου -ποιος άλλος;- ο Κώστας Φορτούνης. Ο Ελληνας μέσος αυτήν την φορά δεν σκόραρε αλλά έδωσε πάρε-βάλε στον Τζίμι Ντουρμάζ ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 0-3 (στο 51′).

Ομως η συνολική εικόνα του ΠΑΣ δεν έδειχνε ότι μπορεί κάπως να μπει στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη την διάρκειά του και έκανε ένα δύσκολο ματς εύκολο. Ταυτόχρονα απέδειξε ότι η εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα για το Κύπελλο (5-0) μόνο τυχαία δεν ήταν μιας και έβγαλε την ίδια απόδοση και σε εκτός έδρας ματς.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα