Ο Οδυσσέας Βουδούρης Γενικός Γραμματέας διαχείρισης προσφυγικού

16:33 6/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Οδυσσέας Βουδούρης αναμένεται να είναι ο Γενικός Γραμματέας της νέας Γενικής Γραμματείας διαχείρισης προσφυγικού.
Η Γενική Γραμματεία διαχείρισης προσφυγικού θα συσταθεί μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, το οποίο προέβλεπε την αναβάθμιση του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.

Η υπάρχουσα Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία είναι επικεφαλής ο Βασίλης Παπαδόπουλος θα ασχολείται αποκλειστικά με τους μετανάστες, και όχι με τους πρόσφυγες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βουδούρης εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά το 2009 με το ΠΑΣΟΚ.

Διαγράφηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε. Στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, εκλέχτηκε βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), διαφώνησε με θέματα που αφορούσαν την πολιτική της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε η ΔΗΜΑΡ και διαγράφηκε για δεύτερη φορά.

Στο μεταξύ, φουντώνουν οι φήμες για αποχώρηση του Γιάννη Μουζάλα για λόγους ασθενείας, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κ. Μουζάλας, μετά από αδιαθεσία, νοσηλεύτηκε στο ΝΙΜΤΣ, όπου προέβη και σε επέμβαση ρουτίνας.
Κύκλοι από το Μαξίμου, αναφέρουν ότι καμία σχετική απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί, και πως «δεν είναι δυνατόν να συζητούμε τέτοια θέματα την ώρα που ο υπουργός αντιμετωπίζει θέμα υγείας. Αυτά είναι παιχνίδια φθοράς σε βάρος της κυβέρνησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα