Ο Ομπράντoβιτς για την ΤΣΣΚΑ, τη διαιτησία και τον μικρό του αδερφό

11:50 16/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Τα συγχαρητήριά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την κατάκτηση του 7ου τίτλου Euroleague έδωσε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, δεν ξέχασε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον μικρό του αδερφό τον Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει και παράπονα για τη διαιτησία, κάτι που εξηγεί και τα νεύρα του όταν πήγε να τον αγκαλιάσει ο Ιτούδης στο τέλος του αγώνα.

«Πρώτα θέλω

να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τον 7ο τίτλο τους. Επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον μικρό μου αδερφό, τον Δημήτρη Ιτούδη, για τον πρώτο τίτλο του. Επίσης συγχαρητήρια σε δύο μέλη του προπονητικού τιμ, τον Ανδρέα (Πιστιόλη) και τον Ντάριλ Μίντλετον που τον είχα παίκτη.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο επιβλήθηκαν με την ποιότητα τους. Σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους από συστήματα που δεν ήμασταν έτοιμοι.

Είχαμε σχεδιάσει κάποια πράγματα, αλλά πήραν πλεονέκτημα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος. Παίξαμε πολύ καλά στη διοργάνωση, βρεθήκαμε κοντά στο να κερδίσουμε. Και ο Δημήτρης άξιζε να κερδίσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα