Ο Ντράγκι δεν αποκλείει και τέταρτο πρόγραμμα για την Ελλάδα

20:34 14/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Και τέταρτο πρόγραμμα για την Ελλάδα δεν αποκλείει ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι αναφέροντας πως αυτό είναι ευθύνη της ελληνικής πλευράς.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε έπειτα από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ όπου αποφασίστηκε ότι τα επιτόκια θα παραμείνουν αμετάβλητα, ο Μάριο Ντράγκι ερωτηθείς από δημοσιογράφο της Deutsche Welle

σχετικά με το αν η Ελλάδα θα χρειαστεί 4ο πρόγραμμα ο επικεφαλής της ΕΚΤ απάντησε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα χρειαστεί ένα ακόμη πρόγραμμα, «αν η ελληνική οικονομία έχει αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσω ενός προγράμματος, αυτό θα το αποφασίσουν οι ίδιοι» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μάριο Ντράγκι ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ απαντώντας ότι η ανεξαρτησία της στατιστικής υπηρεσίας είναι πολύ σημαντική για την αξιοπιστία των στοιχείων που παρουσιάζει.

The post Ο Ντράγκι δεν αποκλείει και τέταρτο πρόγραμμα για την Ελλάδα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα