Ο Νίκος Αλιβιζάτος στο Επικρατείας του Ποταμιού

17:57 9/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Μετά την έκπληξη του Νικηφόρου Διαμαντούρου, τον οποίο τοποθέτησε πρώτο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης αιφνιδίασε και με την επιλογή του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου, για την τιμητική τελευταία θέση.

«Ξέρω ότι το μυαλό όλων μας είναι στο ντιμπέιτ σήμερα, αλλά θα σας παρουσιάσουμε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και έχουμε σε αυτό ένα πρόσωπο-έκπληξη. Πρόκειται για

το συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο ο οποίος καταλαμβάνει τη 12η τιμητική θέση. Είναι μια ξεχωριστή τιμή για εμάς καθώς δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά υποψήφιος, ενώ παράλληλα είναι πολύ έμπειρος», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Με τη σειρά του ο κ. Αλιβιζάτος υπογράμμισε: «Δεν είναι στιγμές να καθόμαστε σπίτι μας, σε τέτοιες ώρες πρέπει να πηγαίνουμε όλοι μαζί και δεν μπορεί ένα κόμμα μόνο του να ανταποκρίθει στις προκλήσεις. Να προβάλουμε και να βοηθήσουμε νέους ανθρώπους που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης για να προχωρήσουμε».

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας υπάρχει και εκείνο του του Βασίλη Μακρή, εισαγγελέα των μεγάλων δικών, όπως λέγεται, μεταξύ αυτή της 17 Νοέμβρη. Ο κ. Μακρής σημείωσε: «Ο λαός μπορεί να επιλέξει το Ποτάμι για να δώσουμε λύση στα κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς».

Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι οι: Νικηφόρος Διαμαντούρος, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Θανάσης Σκόκος, Θόδωρος Σκυλακάκης, Μάνος Ματσαγγάνης, Βασίλης Μακρής, Ιόλη Καλαβρέζου, Λενιώ Μυριβήλη, Παναγιώτης Βλάχος, Γιάννα Μπαλή, Γιώργος Χρονάς, Νίκος Αλιβιζάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα