Ο Ν. Χατζηνικολάου ανανέωσε στον ΑΝΤ1

13:41 31/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Παραμένει ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν 2018-2019 ο Νίκος Χατζηνικολάου καθώς ο γνωστός άνκορμαν ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει και την ενημερωτική εκπομπή «Στον Ενικό».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, μαζί με την πιο μαχητική δημοσιογραφική

ομάδα και ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, προκειμένου να μας ενημερώνει πολύπλευρα, με αμεσότητα και αξιοπιστία, για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Εκτός όμως από την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρουσιάζει και την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή «Στον Ενικό», φιλοξενώντας τους πρωταγωνιστές των γεγονότων, αναλύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα από την Πολιτική, την Οικονομία και την Κοινωνία, σε μία χρονική περίοδο, γεμάτη από σημαντικές κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις.

Και την επόμενη σεζόν, οι Ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα έχουν τον πρώτο λόγο! Στον ΑΝΤ1!

The post Ο Ν. Χατζηνικολάου ανανέωσε στον ΑΝΤ1 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα