Ο Μάικλ ήθελε να χωρίσει από τον Φαουάζ, αλλά εκείνος δεν έπαιρνε από «όχι»

12:41 10/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Αρκετές φορές επιχείρησε να χωρίσει με τον σύντροφό του Φάντι Φαουάζ, ο Τζορτζ Μάικλ τους τελευταίους 18 μήνες αλλά του στάθηκε αδύνατο να μείνει αμετακίνητος στην απόφασή του γιατί ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να λέει όχι! Αυτά ισχυρίζεται ένας συγγενής του εκλιπόντος σουπερστάρ σε δηλώσεις στα βρετανικά Μέσα.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Τζορτζ Μάικλ είχε διώξει τον Φαουάζ από το σπίτι και του είχε ζητήσει να μην ξαναέρθει αλλά εκείνος επέστρεφε και τον διεκδικούσε και δεν δεχόταν τον χωρισμό.

Όπως δήλωσε

στη «Sun» ο συγγενής του Μάικλ: Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ο Τζορτζ είπε στον Φάντι ότι δεν θέλει να τον βλέπει άλλο αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν. Ο Τζορτζ ήταν τόσο γλυκό και γενναιόδωρος αλλά μου έλεγε διαρκώς πως η μεγαλύτερη αδυναμία του ήταν ότι ποτέ δεν μπορούσε να πει όχι, ούτε σε σεξ ούτε σε ναρκωτικά, ήταν τέτοια η προσωπικότητά του. Ήταν αρκετά ευάλωτος γιατί έλεγε πάντα ναι. Ποτέ δεν στάθηκε δυνατά στα πόδια του».

Ακόμη υπάρχει πέπλο μυστηρίου σχετικά με τις αιτίες θανάτου του σουπερστάρ, ενώ ο εραστής του τόνισε ότι τα tweet ότι ο Μάικλ ήθελε να αυτοκτονήσει ήταν προϊόν χακαρίσματος στον λογαριασμό του. Ωστόσο, η αυτοκτονία αποκλείεται καθώς ο σταρ ετοίμαζε λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή δεδομένου ότι εργάτες συνέχιζαν τις εργασίες τους στην έπαυλη του Μάικλ στο Οξφορντσάιρ, εταιρείες κέτερινγκ πηγαινοέρχονταν όπως και ανθοπώλες. Ο ίδιος ο Φάντι Φαουάζ είχε θεαθεί να μπαινοβγαίνει στην οικία αλλά ο Μάικλ ήταν άφαντος.

Η επίσημη αιτιολογία θανάτου μέχρι στιγμής είναι η καρδιακή ανεπάρκεια του καλιτέχνη αλλά η πρόσφατη νεκροψία δεν έδειξε ακριβώς την αιτία και οι έρευνες συνεχίζονται.

Μόλις χθες αποκαλύφθηκε ότι ο Μάικλ με τον Φαουάζ και τον πατέρα του εραστή του ταξίδεψαν έναν μήνα πριν από τον θάνατό του στη Βιέννη στην κλινική όπου είχε νοσηλευτεί πριν από έξι χρόνια όταν κόντεψε να πεθάνει από πνευμονία. Τότε είχε μείνει τρεις ημέρες σε κώμα και οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοστομία και του έσωσαν τη ζωή.

Ο Φαουάζ είπε ότι πήγαν στη Βιέννη για την πώληση ενός αντικειμένου σύμφωνα με την Daily Mirror. Ο δρ. Κριστόφ Ζιελίνσκι, επικεφαλής ογκολόγος και ειδικός πνευμονολόγος στο αυστριακό νοσοκομείο ανήρτησε σχετικά με τον θάνατο του καλλιτέχνη: Μεγάλη θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μάικλ. Οι θεράποντες γιατροί από το νοσοκομείο ΑΚΗ της Βιέννης εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους».

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο σταρ με τον σύντροφό του πήγαν τον Νοέμβριο στη Βιέννη και είδαν και πάλι τον γιατρό για να τον συμβουλευθούν για ιδιωτικό ιατρικό θέμα.Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιοποιήθηκε ότι ο Μάικλ είχε δαπανήσει 2 εκατ. λίρες σε έναν χρόνο για νοσηλεία σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, που βοηθά τους πλούσιους και διάσημους να απεξαρτηθούν από αλκοόλ και ναρκωτικά.

Ο σταρ διέμενε μακρά διαστήματα στο κέντρο αποτοξίνωσης κοντά στη Ζυρίχη για να βρει τη βοήθεια και στήριξη που αναζητούσε.

Η αστυνομία προσπαθεί να κολλήσει μεταξύ τους τα κομμάτια του παζλ του θανάτου του σταρ καθώς εικάζεται να πέθανε από υπερβολική δόση. Ωστόσο, δεν ήταν μοναχικός ούτε μόνος καθώς όπως αναφέρθηκε ετοίμαζε μεγάλη γιορτή, κάτι που να δικαιολογεί τη μελαγχολία που ίσως οδήγησε στην αυτοκτονία.

Νέα αποτελέσματα ερευνών αναμένεται να εξαχθούν σε έξι ή οκτώ εβδομάδες προκειμένου να πέσει άπλετο φως στον θάνατο του θρυλικού σταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα