Ο Κοντονής ζήτησε την απομάκρυνση του Μποροβήλου

20:19 26/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λίγκα και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το υπ’ αριθμόν 1234/2015 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ζητεί την άμεση εφαρμογή άμεση εφαρμογή του Άρθρου 3 του Νόμου 2725/1999, που μεταξύ άλλων προβλέπει κωλύματα συμμετοχής των μελών διοικητικών συμβουλίων Ομοσπονδιών, Επαγγελματικών Συνδέσμων, Αθλητικών Σωματείων και Αθλητικών

Ανωνύμων Εταιρειών σε περίπτωση ύπαρξης τελεσίδικων παραπεμπτικών βουλευμάτων.

Το ίδιο Άρθρο προβλέπει και τις κατά νόμο συνέπειες, τόσο αυτές που επέρχονται αυτοδίκαια όσο κι εκείνες στις οποίες υποχρεώνονται να προβούν τα Διοικητικά Συμβούλια ή οι Εκτελεστικές Επιτροπές των προαναφερόμενων συλλογικών οργάνων.

Με απλά λόγια, ο κ. Κοντονής ζητεί να «τελειώσουν» από το ποδόσφαιρο τα άτομα για τα οποία υπάρχει βούλευμα για εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες, με ένα από τα ονόματα να είναι εκείνο του προέδρου της Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου.

Ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να αντικατασταθεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, όπως ο νόμος ορίζει, προκειμένου να μην προκύψει θέμα έκπτωσης του Δ.Σ. της διοργανώτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα