Ο Κέιν σκότωσε τον ΑΠΟΕΛ (0-3) (ΒΙΝΤΕΟ)

08:51 27/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Ήταν τρομερά δύσκολη η αποστολή του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην περσινή διεκδικήτρια της Premier League. Οι πρωταθλητές Κύπρου όμως βρήκαν μεγάλο μπελά, καθώς δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τη φούρια του Χάρι Κέιν. Ο Αγγλος επιθετικός τους έβαλε χατ τρικ και καθάρισε μόνος του για το πέρασμα της Τότεναμ με 0-3.

Ο ΑΠΟΕΛ

πάντως είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες και ειδικά το δοκάρι στο σουτ του Ντε Καμάργκο (19′), ενώ στο 37′ παραλίγο να μπει αυτογκόλ, όταν ο Γιορίς έδιωξε πάνω στον Σάντσες και η μπάλα πέρασε βασανιστικά δίπλα από την εστία. Κάπου εκεί όμως άρχισε το σόλο του ο Κέιν. Στο 39′ με πλασέ (υπήρξε υποψία οφσάιντ), στο 63′ με τελείωμα στην κίνηση και στο 67′ με κεφαλιά, για να φτιάξει το έκτο χατ τρικ του στο 2017 και να κάνει το 2×2 για τους Spurs.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Βάτερμαν, Λάγο, Ρουέδα, Καρλάο, Βούρος, Νούνο Μοράις (84′ Αλεξάνδρου), Βινίσιους, Αλωνεύτης (75′ Φαρίας), Σάλαϊ (52′ Μακρής), Ζαχίντ, Ντε Καμάργκο

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβαϊρελντ, Σάντσες, Τρίπιερ, Οριέ (57′ Γιορέντε), Ντέιβις, Ντάιερ, Γουίνκς, Σισοκό (84′ Σισοκό), Σον, Κέιν (75′ Νκουντού).

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα