Ο Καμμένος, η καταγγελία για «μαύρο» χρήμα Καλογρίτσα και η «αφωνία» Τσίπρα

18:55 9/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στον Πάνο Καμμένο. Από τις χυδαίες επιθέσεις στην αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή (τον θυμόμαστε να φωνάζει «στα 4 εσείς, στα 4» για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές), τις δήθεν «κόκκινες» γραμμές για τον ΦΠΑ στα νησιά και τις απειλές παραίτησης αν δεν εκδιωχθεί από την κυβέρνηση ο υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας, έως τα φαιδρά προσκυνήματα για

τη ναυμαχία της Σαλαμίνας και τα κορδώματα με τη στολή των πεζοναυτών.

Για ένα, όμως, δεν μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει: Για τη στάση του απέναντι στον (και κουμπάρο του) κ. Καλογρίτσα στο θέμα της διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας. Εξαρχής τόνιζε ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ εργολάβου δημοσίων έργων και καναλάρχη και το ίδιο υποστηρίζει μέχρι σήμερα.

Δε δείχνει δε, να δίνει δεκάρα αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Το επιχείρημά του «δεν γίνεται αυτό να ίσχυε το 2005 για την οικογένεια Μπόμπολα, αλλά να μην ισχύει το 2016 για την οικογένεια Καλογρίτσα«, ακούγεται ως απολύτως λογικό από τους νηφάλιους και μη τυφλωμένους κομματικά πολίτες.

Βεβαίως, είπε και πράγματα που έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτήματα και πρέπει να ερευνηθούν. Συνέδεσε τον Καλογρίτσα με «μαύρο» χρήμα και έκανε λόγο για εκβιαστικές κινήσεις, με στόχο να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα