Ο Καμμένος απειλεί με μηνύσεις για το ταξίδι στο Λονδίνο

20:18 30/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Με αγωγές και μηνύσεις κατά όσων βουλευτών καταθέτουν στο κοινοβούλιο ερωτήσεις για το ταξίδι του στο Λονδίνο, αλλά και με διώξεις κατά εκδοτών απείλησε από το Βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος που απαντούσε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τσιάρα για το ταξίδι του στο Λονδίνο.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Άμυνας αυτή την φορά, μέσω πιστωτικής κάρτας πλήρωσε μόνο την προκαταβολή κράτησης του

ξενοδοχείου, όπου διέμεινε στο Λονδίνο και στη συνέχεια πλήρωσε τοις μετρητοίς.
Παράλληλα, απείλησε με μηνύσεις τον βουλευτή που κατέθεσε την ερώτηση.

«Δυστυχώς για εσάς έχει επιληφθεί για την υπόθεση το Σώμα Δίωξης Εκβιαστών και σε λίγες ημέρες θα δείτε συναδέλφους σας και εκδότες πως λειτουργούσαν ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων» είπε και κάλεσε τον κ. Τσιάρα να αποσύρει την ερώτησή του.
«Εσείς κ. Τσιάρα δέχεστε να παρακολουθούνται υπουργοί και να υποκλέπτονται στοιχεία» συνέχισε αναφερόμενος στην απόδειξη του ξενοδοχείου του που δημοσιεύτηκε και αποτέλεσε αποδεικτικός τοιχείο ότι ο κ. Καμμένος είχε πληρώσει το ξενοδοχείο με μετρητά και όχι με πιστωτική κάρτα όπως ο ίδιος αρχικά είχε ισχυριστεί.
Ο υπουργός επανέλαβε ότι πλήρωσε «από την τσέπη» του το ξενοδοχείο λέγοντάς ότι βάσει νόμου «είχα 2.000 ευρώ μετρητά όπως και η γυναίκα μου».
«Ζητήστε συγγνώμη γιατί δεν είναι αληθές ότι δεν χρησιμοποίησα την κάρτα. Ζητήστε συγγνώμη γιατί τότε και εσείς θα ακολουθείτε συμβόλαιο» είπε ο κ. Καμμένος. Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Πλήρωσα από την τσέπη μου. Κάποιοι άλλοι πήγαιναν αποστολές με μακιγιέζ και αμπιγιεζ. Η κα Μπακογιάννη είχε συνοδεία 110 ατόμων.. Αν δεν ζητήσετε συγνώμη θα καταθέσω εναντίον σας αστική και ποινική δίωξη σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία».
Από την πλευρά του ο κ. Τσιάρας είπε «λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήσατε αλλά δεν ανησυχώ για όλα τα άλλα» και συνέχισε «υποστηρίξατε ενώπιον της Βουλής ότι πληρώσατε το ξενοδοχείο με την κάρτα σας και λίγες ημέρες μετά αποδείχθηκε ότι πληρώσατε με μετρητά. Δεν δικαιολογείται ένας υπουργός να μην λέει την αλήθεια. Αν θέλουμε να το δούμε από οποιαδήποτε πλευρά συνιστά ένα θεσμικό ατόπημα… Διαβάζω από τα πρακτικά που είπατε πως «έκλεισα δωμάτιο και το πλήρωσα με την κάρτα μου. Το πλήρωσα από την τσέπη μου» και καταθέσατε την απόδειξη της κάρτας. Μας εμπαίζετε;».

Keywords
Τυχαία Θέματα