Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύντροφο του αχώριστοι στη Σκιάθο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

22:25 23/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Σούρουπο στο νησί του Παπαδιαμάντη. Σε μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες του καταπράσινου νησιού των Σποράδων, μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα με καστανά μαλλιά και γαλανά μάτια χαμογελά στον άνδρα που κάθεται δίπλα της, σηκώνοντας στην υγειά του ένα ποτήρι με λευκό κρασί.

Εκείνος της ανταποδίδει το χαμόγελο και την πρόποση, αδιάφορος απέναντι στα μάτια που τους κοιτούν επίμονα, αδρανής πίσω από τα φλας που τους απαθανατίζουν. O Γιώργος Παπανδρέου

είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει…

Ηταν πριν από δύο χρόνια, στο ίδιο νησί, όταν ο πρόεδρος του Κινήματος συνάντησε για πρώτη φορά την 50χρονη Ολλανδή με τα σπαστά ελληνικά και το ίσιο κορμί. Η Γουέ­ντι Κονέλι δεν είναι μια απλή τουρίστρια αλλά κάτι σαν μόνιμη κάτοικος της όμορφης Σκιάθου. Πάνε χρόνια που επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νησί, πάνε χρόνια από τότε που το έκανε δεύτερο σπίτι της αγοράζοντας με τον τότε σύζυγό της μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Κατσαρού όπου έχτισε τη βίλα της.

Aυτό το καλοκαίρι βρήκε τον Γιώργο Παπανδρέου και την Ολλανδή γυμνάστρια όχι μόνο αχώριστους, αλλά και επίσημο ζεύγος. Οπως υποστηρίζουν κάτοικοι της Σκιάθου, «ο πρόεδρος του Κινήματος και η Γουέντι είναι αχώριστοι και παντελώς αδιάφοροι απέναντι σε αδιάκριτα βλέμματα και κουτσομπολιά. Είναι ένα ζευγάρι όπως όλα τα άλλα που χαίρονται τον ήλιο, τη θάλασσα και κυρίως τον έρωτά τους χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό».

Πηγή: patrasnews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
σκιαθος μονιμοι κατοικοι
Τυχαία Θέματα