Ο Ευ. Βενιζέλος απαντά στον Π. Καμμένο – Τι είπε για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣτΕ

15:53 6/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Απέρριψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στον ραδιοσταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 fm», ο οποίος είπε ότι είχε προσκληθεί στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, όπου παρουσία του κυρίου Βενιζέλου του ζητήθηκε να

συνεργαστεί με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξέφρασε την απορία του, λέγοντας: «Tο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, ζητούσε να μπει στην κυβέρνηση ένα δεξιό κόμμα, και να χάσει την επηρροή του;… εμείς θέλαμε να λειτουργήσουμε ως εγγυητές της σταθερότητας». Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις ημερομηνίες συγκρότησης της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της δημιουργίας του κόμματος του κ. Καμμένου, σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ είχαν δημιουργηθεί την επίμαχη χρονική στιγμή.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέληξε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους λέγοντας: σκεφτείτε μόνοι σας τη σοβαρότητα αυτού.

Επίσης, ε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του προέδρου του ΣτΕ, Νίκου Σακελλαρίου, τονίζοντας πως δεν γίνεται να αναμειγνύονται θέματα θεσμικής λειτουργίας της Δικαιοσύνης με θέματα μισθολογικά για τα οποία είναι αρμόδιες οι δικαστικές Ενώσεις.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμη ότι η στάση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης με εξοργίζει γιατί δεν μπορεί να γίνονται δηλώσεις ότι διασφαλίσαμε στην συνάντηση ότι δεν θα γίνουν μειώσεις στους μισθούς μας.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ακόμη ότι προκαλούν θεσμικό τρόμο οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣΤΕ κύριου Σακελλαρίου ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αφουγκράζεται την Κοινωνία.

Όλα αυτά αποτελούν θεσμικό πρόβλημα και μάλιστα πρόβλημα Δημοκρατίας, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα