Ο Δ. Κουτσούμπας στις πυρόπληκτες περιοχές

12:14 25/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Στις πυρόπληκτες περιοχές βρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απ΄’ όπιυ έστειλε μήνυμανα μην γίνει άλλοθι το εθνικό πένθος για τη συγκάλυψη ευθυνών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το εθνικό πένθος που κήρυξε η κυβέρνηση και τα μεγάλα λόγια που ακούστηκαν δεν μπορεί να γίνουν το άλλοθι για να ξεχαστούν τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν ούτε το άλλοθι για να συγκαλυφθούν οι τεράστιες ευθύνες διαχρονικά των κυβερνήσεων, και της κυβέρνησης αυτής, όταν κλείσουν τα φώτα της

δημοσιότητας».

Κάλεσε σε επαγρύπνηση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και τόνισε ότι προέχει η καταγραφή των αγνοουμένων, η εξάσφάλιση, ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, σίτισης, στέγασης και περίθαλψης, η αποκατάσταση των υποδομών, η καταγραφή των ζημιών, καθώς και η ολική αποζημίωση των πληγέντων.

Η τραγωδία δεν πρέπει να ξεχαστεί, επεσήμανε υπενθυμίζοντας ότι από τον Μάιο το ΚΚΕ είχε καταθέσει προτάσεις για την πυροπροστασία, καθώς και ότι σχετική επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει στις 23 Μαΐου δεν απαντήθηκε.

The post Ο Δ. Κουτσούμπας στις πυρόπληκτες περιοχές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα