Ο… Χάρι Πότερ νίκησε τον αλκοολισμό

18:22 16/6/2014 - Πηγή: Aixmi

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστός σε όλους ως Χάρι Πότερ, που από τα 11 χρόνια του πρωταγωνιστεί στις ομώνυμες ταινίες, παραδέχθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι κατέφευγε στο ποτό για να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειές του. Από το 2009, όπως ο ίδιος είπε, αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα με το αλκοόλ, που έχανε την αίσθηση της πραγματικότητας εξαιτίας του ποτού. «Φοβόμουν για τις συναντήσεις μου με κόσμο που δε γνώριζα, φοβόμουν για το τι θα τους έλεγα, τι θα έκανα μαζί τους, γι’ αυτό κλεινόμουν στο διαμέρισμά μου για ημέρες κι έπινα μόνος μου. Ήμουν 20 χρονών και απομονωμένος. Ήμουν αξιοθρήνητος και

δεν ήμουν εγώ».

Και συνεχίζοντας τη συγκλονιστική του εξομολόγηση, είπε: «Θα ήταν προτιμότερο βέβαια αν είχα αποφύγει το αλκοόλ. Όμως, η σκέψη ότι ο κόσμος θα έλεγε πως δεν έχω δυνατότητες να προχωρήσω την καριέρα μου με φόβιζε. Κι αν είχαν δίκιο και έμπαινα στην κατηγορία του είδους «τι απέγιναν;»

Ο Ντάνιελ κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την ταυτότητα του μικρού μάγου Χάρι Πότερ, όταν, όπως είπε, πριν από 4 χρόνια ανέβηκε στη θεατρική σκηνή, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα για την ερμηνεία του. Όπως είπε: «Ο κόσμος δεν με φωνάζει πλέον Χάρι Πότερ. Έμαθαν να με αποκαλούν με το όνομά μου, κι αυτό είναι θαυμάσιο. Βέβαια, χωρίς αυτές τις ταινίες δεν θα είχα τέτοιες ευκαιρίες και δεν θα ήμουν ευτυχής αν ένιωθα πικρία για αυτά τα δέκα χρόνια της ζωής μου που τα πέρασα ως Χάρι Πότερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα