Ο Αβραμόπουλος διαφωνεί με τη ΝΔ για την «πολωνοποίηση»

21:37 20/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε άλλη γραμμή από το κόμμα του, τη ΝΔ, είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ως προς το αν η Ελλάδα κινδυνεύει ή όχι να γίνει Πολωνία, με αφορμή την υπόθεση Novartis και τη δικογραφία με 10 πολιτικά πρόσωπα

Η εκπρόσωπος Μαρία Σπυράκη επανέλαβε και σήμερα τη θέση ότι οι συνεχείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη και οι παραλείψεις δικαστικών λειτουργών δημιουργούν

τον κίνδυνο κατάργησης της διάκρισης των εξουσιών -κάτι που, όπως είπε, μπορεί να οδηγήσει σε πολωνοποίηση της χώρας.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αν και μιλάει για σκευωρία και είναι καταιγιστικός για τους προστατευόμενους μάρτυρες, δεν αποδέχεται τη θεωρία της πολωνοποίησης. Πράγμα που φρόντισε να ξεκαθαρίσει, μιλώντας στον Σκάι (στον Αλέξη Παπαχελά και τη Σία Κοσιώνη). Στην παρατήρηση, μάλιστα, της δημοσιογράφου ότι αποστασιοποιείται από τη θέση της παράταξής του, απάντησε ότι αυτή είναι η άποψή του και όλοι μπορούν να την αξιολογήσουν.

«Αυτά που λένε πολλοί ότι η Ελλάδα γίνεται «Πολωνία» εγώ δεν τα συμμερίζομαι. Υπάρχουν διαδικασίες, υπάρχουν κανονισμοί της Βουλής, υπάρχει Σύνταγμα».

Αβραμόπουλος: Σε άλλη γραμμή από τη ΝΔ για την πολωνοποίηση

The post Ο Αβραμόπουλος διαφωνεί με τη ΝΔ για την «πολωνοποίηση» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα