Ο ατυνομικός υπέγραφε για Φλαμπουράρη, ενώ έλειπε από την Αθήνα…

15:26 18/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Νέα ερωτήματα προκύπτουν για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο αστυνομικός που φέρεται να υπογράφει τη μεταβίβαση των μετοχών της κατασκευαστικής του εταιρείας, την ημέρα εκείνη έλειπε σε υπηρεσιακή αποστολή στη Φλώρινα.

Η μεταβίβαση των μετοχών του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει γνωστοποιηθεί στην εφορία και φαίνεται να έχει πιστοποιηθεί στο Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας. Πώς, όμως, υπέγραψε

το ιδιωτικό συμφωνητικό ο αστυνομικός, ενώ απουσίαζε εκτός Αθηνών;

Το θέμα αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, κάνοντας λόγο για εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ και για έρευνα που έκαναν στελέχη της.

Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει «κατασκευασμένη» την υπόθεση, για να πληγεί ο Σύριζα, και υποστηρίζει ότι η κατασκευαστική εταιρεία δεν πρόκειται καν να βγάλει χρήματα από το έργο που της έδωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θυμίζουμε ότι το έργο είναι ύψους 3,9 εκατ ευρώ...

Το πλήρες κείμενο του «Βηματοδότη»:

«Σας έχω φρέσκα νέα για την υπόθεση Φλαμπουράρη. Ποιος είναι ο αξιωματικός της Αστυνομίας ο οποίος υπέγραψε μέσα στη ΓΑΔΑ το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη (φωτογραφία); Η απάντηση είναι εύκολη, αφού ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπογράφει με το όνομά του και με τον βαθμό του, πλην όμως υπάρχει μια μικρολεπτομέρεια. Ο εν λόγω αξιωματικός της Αστυνομίας την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη… Φλώρινα. Συνεπώς, πώς εμφανίζεται να είναι στη ΓΑΔΑ και να υπογράφει τη στιγμή που το φύλλο πορείας του και η υπηρεσιακή του κατάσταση μαρτυρούν ότι βρισκόταν στην Φλώρινα; Αυτά και άλλα πιπεράτα αναφέρονται σε εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ έπειτα από έρευνα που έκαναν τα στελέχη της και θέτουν το ερώτημα αν είναι νόμιμη ή όχι η υπογραφή του εν λόγω αστυνομικού.

Αλλωστε για τη ΝΔ, μαθαίνω, η «υπόθεση Φλαμπουράρη» βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα αποδόμησης του ισχυρού πλεονεκτήματος που είχε ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της διαφθοράς. «Εχουμε στρέψει τα βέλη μας στον πιο στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα. Θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε επιχείρημα είχε ως τώρα περί πάλης για τα συμφέροντα και τη διαφθορά» μου έλεγαν τα γαλάζια στελέχη. Ανέφεραν ακόμη ότι από τη Δευτέρα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, άλλος ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπαίνει στο στόχαστρο για υπόθεση φοροδιαφυγής. Και κάτι ακόμη: μαθαίνω ότι την Τετάρτη γαλάζιοι ορκωτοί λογιστές έκαναν φύλλο και φτερό τα αρχεία της ICAP για να δουν πόσα ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας Φλαμπουράρη και πόσο τζίρο εμφάνισε».

Keywords
Τυχαία Θέματα