Ο Άρης, η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε φέτος ο ΠΑΟΚ

18:53 25/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Μετά και τα παιχνίδια της Κυριακής δεν μου μένει αμφιβολία: Ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε φέτος ο ΠΑΟΚ. Και, βέβαια, η ομάδα που τον δυσκόλεψε περισσότερο.

Στον πρώτο γύρο, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, ηττήθηκε 2-1 με 2 γκολ τού Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, όμως θα μπορούσε ακόμη και να είχε κερδίσει. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε και μετά έχασε πέναλτι, πριν σκοράρει

για δεύτερη φορά ο Σέρβος φορ.

Στον δεύτερο γύρο, μέσα στην Τούμπα, πήρε το 1-1 και θα μπορούσε, ίσως, να κερδίσει ακόμη περισσότερα. Έως το τέλος τού πρώτου ημιχρόνου ήταν καλύτερος, μπορεί να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε, ενώ δεν τα παράτησε ακόμη και όταν όλα έδειχναν χαμένα. Έτσι, ισοφάρισε 5 λεπτά πριν από τη συμπλήρωση τού 90λεπτου -έστω και αν ο σκόρερ ήταν λίγα εκατοστά οφσάιντ.

Με δυο λόγια, ο Άρης άξιζε κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό, που πήρε στα δυο παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση, αντιμετώπισε την καλύτερη ομάδα τού πρωταθλήματος χωρίς να φοβηθεί. Πράγμα που δεν συνέβη στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ…

The post Ο Άρης, η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε φέτος ο ΠΑΟΚ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα