Ο Άκης έχασε την πρώτη μάχη -Η Βίκυ στο εδώλιο, απούσες Αρετή, Γκούντρουν‏

16:06 8/5/2013 - Πηγή: Aixmi

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχασε την πρώτη μεγάλη μάχη στη δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, που επαναλαμβάνεται από το πρωί.

Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του και απεδέχθη τη νομική εκπροσώπηση του δημοσίου, σε ρόλο πολιτικής αγωγής -συνεπώς, έκρινε ως νόμιμο το αίτημά του να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση από κάθε ένα εκ των 19 κατηγορουμένων.

Η απόφαση αυτή θεωρείται προάγγελος απόρριψης και της επόμενης ένστασης

των συνηγόρων του Άκη, οι οποίοι αναμένεται να θέσουν θέμα παραγραφής των αδικημάτων για το ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, από τη στιγμή που έχει παραγραφεί το αδίκημα της δωροδοκίας.

Σήμερα επετράπη στους κατηγορούμενους να μπουν χωρίς χειροπέδες στην αίθουσα του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να επανέλθει στο εδώλιο και η Βίκυ Σταμάτη, η οποία επέλεξε να μην καθίσει στην πρώτη σειρά -προφανώς για να δείξει πως δε θεωρεί τον εαυτό της πρωταγωνίστρια στο σκάνδαλο με τις μίζες.

Άλλωστε, και ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ακόμα και αν δωροδοκήθηκε ο Άκης, η πράξη έγινε πριν γνωρίσει τη Βίκυ Σταμάτη -άρα, εκείνη δεν έχει καμιά σχέση με το «λάδωμα»…

Θα πείσει το δικαστήριο;

Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, μάλλον απίθανο ακούγεται.

Στο δικαστήριο δεν πήγαν ούτε σήμερα η κόρη του Άκη, Αρετή, ούτε η πρώην σύζυγός του, Γκούντρουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα