Νύχτες Καλοκαιριού στο κέντρο της…Polis

19:54 12/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Η Ηρώ Σαΐα μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στις ενορχηστρώσεις και το πιάνο και τον Ilya Algaer στο μπάσο, δημιούργησαν τις «Νύχτες Καλοκαιριού».

Ένα πρόγραμμα όπου η μία εναλλαγή διαδέχεται την άλλη, φτιάχνοντας μια αξιοζήλευτη λίστα τραγουδιών για το καλοκαίρι, το ρομαντισμό, τον έρωτα αλλά και για την μοναξιά και την μελαγχολία του ανθρώπου στο αστικό τοπίο.

Μέσα σε ένα δίωρο πρόγραμμα, η Ηρώ Σαΐα ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως «Λευκό χαρτί» και «Γυναίκα

τριαντάφυλλο», αλλά και το «Δεν έχει αρχή» των Σταύρου Ξαρχάκου και Βαγγέλη Γκούφα, το οποίο ηχογραφήθηκε ξανά με τη φωνή της ερμηνεύτριας, σε ενορχήστρωση Νεοκλή Νεοφυτίδη και με τη συμμετοχή του συνθέτη.

Απο το πρόγραμμα δεν λείπουν οι αναφορές σε μεγάλους συνθέτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκι, ο Χρήστος Λεοντής αλλά και οι εναλλαγές σε πολλά και διάφορα μουσικά είδη.

Οι «Νύχτες καλοκαιριού» με την Ηρώ Σαΐα και τους δυο εκπληκτικούς μουσικούς της, ολοκληρώνουν αύριο τον κύκλο εμφανίσεων τους στο Polis Art Café, και είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους ζουν στην πρωτεύουσα να ταξιδέψουν με το καλοκαιρινό αεράκι μιας άλλης εποχής.

Polis Art cafe, Aἰθριο Αρσακείου Μεγάρου, πάνω απ’ το Θέατρο Τέχνης.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στις 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ
Τηλ: 210 3249588

Keywords
Τυχαία Θέματα