Νύχτα «κόλασης» στην Αθήνα -Αναρχικοί έκαιγαν και έσπαγαν ανενόχλητοι

10:35 1/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Όλη νύχτα «αλώνιζαν» στην Αθήνα οι αναρχικοί, σε ένδειξη «συμπαράστασης» στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο οποίος φέρεται ως ο κατασκευαστής και αποστολέας του τρομο-δέματος στον Λουκά Παπαδήμο. Έριξαν μολότοφ σε αστυνομικούς, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και γκαζάκια σε τράπεζα, ενώ έσπασαν και τα γραφεία τού Σύριζα

στην Καισαριανή.

Ειδκότερα, έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών έξω από το Πολυτεχνείο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Oι κουκουλοφόροι -με ορμητήριο το κτίριο- επιτέθηκαν εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που εκτελούσε υπηρεσία στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Λίγο αργότερα άγνωστοι έκαναν επίθεση με γκαζάκια σε ATM στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στην Αττική.

Τα ξημερώματα έγιναν αλλεπάλληλοι εμπρησμοί αυτοκινήτων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια Αττικής, στην οδό Ηπείρου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης και Λιοσίων στο δήμο Αχαρνών Αττικής, στην οδό Ωρομέδοντος στην περιοχή της Άνω Κυψέλης, αλλά και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 4 παρά 10 έσπασαν τα γραφεία τού Σύριζα στην Καισαριανή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα αναρχικοί είχαν απειλήσει ότι «θα ισοπεδώσουμε την Αθήνα», «θα κάψουμε ό,τι καίγεται», απαιτώντας τη μεταφορά στον Κορυδαλλό τού Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος κάνει απεργία πείνας για 10η μέρα και κρατείται σε νοσοκομείο τής Λάρισας.

;

The post Νύχτα «κόλασης» στην Αθήνα -Αναρχικοί έκαιγαν και έσπαγαν ανενόχλητοι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα