Ντράπηκα, βλέποντας τον Πικραμμένο να δακρύζει στη Βουλή

19:14 21/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεν νομίζω πως θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή. Ένας άνθρωπος 73 ετών, ο οποίος υπηρέτησε τη Δικαιοσύνη για πάνω από 40 χρόνια και έφτασε στην κορυφή της ως πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, να δακρύζει προσπαθώντας να πείσει για την ηθική του ακεραιότητα.

Κατηγορείται ότι δωροδοκήθηκε με 120,000 ευρώ από τη φρμακοβιομηχανία Novartis,

τις 37 ημέρες που (όλο κι όλο) διετέλεσε υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Τον άκουσα να λέει: «Χειρίστηκα πολλές υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος. Πείτε μου, έχει ακουστεί οποιοσδήποτε υπαινιγμός εις βάρος μου ποτέ και από κανέναν; Ειλικρινά, θα περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου γιατί κρατήσαμε τη χώρα μας όρθια σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Ειλικρινά, ντράπηκα, βλέποντας έναν σεβαστό δικαστικό λειτουργό με λαμπρή επιστημονική κατάρτιση, υψηλό κύρος και ήθος πανθομολογούμενο, να πασχίζει να πείσει πως δεν έχει καμιά σχέση με όσα του καταμαρτυρούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Πώς μπορεί να πιστέψει ένας νηφάλιος άνθρωπος ότι πέταξε στα σκουπίδια 40 χρόνια για να πάρει 120,000 ευρώ κάτω από το τραπέζι;

Ντράπηκα, βλέποντας τον Πικραμμένο να δακρύζει στη Βουλή

The post Ντράπηκα, βλέποντας τον Πικραμμένο να δακρύζει στη Βουλή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα