Ντόρα σε Καμμένο: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

17:38 29/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Mε αιχμές απάντησαν συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη στα «καρφιά» του Πάνου Καμμένου για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Όπως τόνισαν «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» προσθέτοντας πως «αν αυτό δεν είναι κατανοητό ο κ. Καμμένος να ανοίξει το λεξικό του Μπαμπινιώτη…».

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος

απευθυνόμενος στη Ντόρα Μπακογιάννη, ως απάντηση σε δηλώσεις της, τόνισε πως είναι καλύτερα νααφήσει το όνομα των Σκοπίων να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης.

«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα» ανέφερε επιπλέον ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος στην απάντησή του στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Και συμπλήρωσε: «Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης».

The post Ντόρα σε Καμμένο: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα