Ντόρα Μπακογιάννη: Γνώριζα και κατανοώ την απόφαση του Κυριάκου

10:19 18/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Την απόφαση του αδερφού της Κυριάκου Μητσοτάκη να την αποκλείσει από κυβερνητικό αξίωμα όταν αναλάβει την εξουσία σχολίασε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι ήταν μια απόφαση που γνώριζε και κατανοεί καθώς και ότι τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός.

Επανέλαβε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής καθώς ο ρόλος του βουλευτή είναι πολύ τιμητικός τονίζοντας πως και η επομένη Βουλή

θα χρειαστεί ανθρώπους με εμπειρία.

«Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη Βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη Βουλή των Ελλήνων» σημείωσε ενώ αναφερόμενη στο συνέδριο είπε ότι ήταν χωρίς παραφωνίες, προσθέτοντας ότι η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα.

Τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

The post Ντόρα Μπακογιάννη: Γνώριζα και κατανοώ την απόφαση του Κυριάκου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα