Νίκος Δένδιας: Είμαι 1,90, όταν είχα μαλλιά, ήμουν… 1,92

11:34 19/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Θα ήθελε να είναι βυζαντινολόγος, χορεύει χασαποσέρβικο, κάνει πιλάτες και βλέπει φανατικά τη Λίβερπουλ ο Νίκος Δένδιας σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για… τον άλλον του εαυτό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Σχετικά με το αν χορεύει ο κ. Δένδιας δήλωσε: «Χορεύω, αλλά όχι πολύ. Με φίλους μπορεί να χορέψω χασαποσέρβικο. Τον καλαματιανό δεν τον ξέρω καλά«, ενώ ακούει μουσική «κλασική το πρωί, τζαζ αργά το βράδυ,

ελαφρά το υπόλοιπο και τον τελευταίο καιρό Βελεσιώτου«.

Όσο για το τι θα ήθελε να είναι αν δεν ήταν πολιτικός και δικηγόρος, επεσήμανε: «Θα ήθελα να είμαι καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας, με ειδίκευση στα χρόνια των Παλαιολόγων. Συνδυάζει μιαν απίστευτη παρακμή στον κρατικό μηχανισμό με μια απίστευτη άνθηση στην τέχνη. Φοβερή περίοδος«.

Στην ερώτηση τι παρακολουθεί στην τηλεόραση, σημείωσε: «Βλέπω ταινίες και ποδόσφαιρο. Βλέπω τη Λίβερπουλ, για την οποία τρελαίνομαι, και τον Παναθηναϊκό, όταν έχω την υπόνοια ότι ίσως παίξει λίγη καλή μπάλα, γιατί τον τελευταίο καιρό μάς έχει καταπικράνει«.

Αγαπημένη του ταινία είναι «το «Όσα παίρνει ο άνεμος» για την πλοκή και το τέλος της, αλλά και για τον απίστευτο γυναικείο χαρακτήρα, που ενσωματώνει η πρωταγωνίστρια» και αγαπημένη του ηθοποιός «η Μέριλ Στριπ, που έχει τρομερό ταλέντο«.

Σχετικά με την απώλεια των μαλλιών του στα 23 για την οποία ανέφερε πως είναι σοκ, τόνισε ότι τα έχασε «πάρα πολύ νωρίς. Μέχρι τα 20 είχα και κοτσίδα… Φυσιολογική φθορά… Η φαλάκρα είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας» και συμπλήρωσε «τότε υπήρχε μια απίστευτη κρέμα, ρουμανική, η οποία μύριζε απαίσια. Καθόμουν και έβαζα αυτό το άθλιο πράγμα και έκανα να βγω από το σπίτι 24 ώρες, γιατί δεν μπορούσε να με μυρίσει άνθρωπος. Δεν κατάφερα όμως να κάνω τίποτα. Το συνηθίζεις μετά στο τέλος και καταντά να έχει πλάκα«.

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του τόνισε: «Ασκούσα τότε γενική δικηγορία -τώρα πια δεν το κάνω αυτό- και η γυναίκα μου ήρθε σαν πελάτης σε υπόθεση διαζυγίου. Ετσι τη γνώρισα. Ηρθε να βγάλει το διαζύγιό της σε μένα και βρήκε τον… μπελά της. Βρέθηκε με έναν δεύτερο γάμο!«.

Keywords
Τυχαία Θέματα