Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί αρνητικά ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

11:40 29/9/2015 - Πηγή: Aixmi

«Δεν έγινα υπουργός για να μην ερεθιστεί αρνητικά ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου», δήλωσε νωρίτερα ο Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στα ομοφοβικά tweets που τον κράτησαν εκτός κυβερνητικού σχήματος. «Η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή

μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν», τόνισε.

Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» ο κ. Νικολόπουλος είπε: «Επισήμως πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

Ο κύριος Νικολόπουλος είπε ότι επαναλήφθηκαν τα ίδια γεγονότα που είχαν διαδραματιστεί και κατά το σχηματισμό της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, όταν και πάλι είχε μείνει εκτός κυβέρνησης.

«Και φτάσαμε σε αυτό τον πρόσφατο σχηματισμό και έχουμε και πάλι τα ίδια γεγονότα να εξελίσσονται όπως τον Γενάρη δηλαδή να απορρίπτεται η πρόταση Καμμένου για να μην ταραχτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ενδεχομένως και οι «53» και μέσω διαρροών στον Τύπο παρουσιάζομαι ως δυνάμει δεύτερος αντιπρόεδρος της Βουλής. Έχουμε λοιπόν μια επανάληψη του κακόγουστου έργου του Ιανουαρίου… Δεν μπορώ να ανεχτώ εκ νέου το όνομα μου να γίνεται μπαλάκι μεταξύ Κουμουνδούρου και Χαροκόπου και για αυτό είπα ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε άλλη φορά», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα