Νέοι πυροβολισμοί στο Μενίδι – Tι λέει ο αντιδήμαρχος (ΒΙΝΤΕΟ)

10:36 14/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Μενίδι, καθώς κάτοικοι της οδού Βαρδουσίων, που άκουσαν θόρυβο, βγήκαν έξω από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει και διαπίστωσαν ότι στην οροφή ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω ήταν καρφωμένη μία σφαίρα, ενώ βρήκαν και μία δεύτερη στο οδόστρωμα.

Οι κάτοικοι έντρομοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας, έφτασαν στο σημείο, ενώ η σφαίρα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα γύρω σπίτια για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποιο άτομο το οποίο πυροβολούσε άσκοπα,

ωστόσο δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.

Οι κάτοικοι του Μενιδίου είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι αφού τα περιστατικά με άσκοπους πυροβολισμούς δεν έχουν τέλος.

Κάτοικος του Μενιδίου καταγγέλλει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» ένα νέο περιστατικό στην περιοχή. Όπως αναφέρει, ακούστηκαν πυροβολισμοί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της περιοχής την ώρα που έπαιζαν μικρά παιδιά. Όπως λέει η ίδια, από τύχη δεν υπήρξε κάποιο θύμα.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο γεγονότα είναι πιθανό να συνδέονται.

Ο αντιδήμαρχος Μενιδίου τονίζει στην κάμερα του ΑΝΤ1 πως οι κάτοικοι της περιοχής «είναι στο ίδιο έργο θεατές». Ο ίδιος τονίζει πως το πρόβλημα στην περιοχή υπάρχει από το 2000. «Έχει διαπιστωθεί βελτίωση στην διακίνηση ναρκωτικών, όμως οι πυροβολισμοί συνεχίζονται» τονίζει στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αντιδήμαρχος του Μενιδίου και προσθέτει πως «οι πυροβολισμοί είναι ανεξέλεγκτοι και από θαύμα δεν θρηνούμε κάποιο θύμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα