Νέα Υόρκη: Σκότωσε το φλερτ του επειδή τον κορόιδευαν οι φίλοι του

22:28 6/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο 25χρονος James Dixon ομολόγησε ότι σκότωσε την 21χρονη Ιslan Nettles και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλακή.

Η βίαιη επίθεση έγινε στις 17 Αυγούστου του 2013 όταν ο James Dixon είπε ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν συνειδητοποίησε πως η 21χρονη που μίλησε μαζί της ήταν τρανσέξουαλ.

Ήταν μαζί με φίλους του και άρχισαν να μιλάνε σε μια παρέα γυναικών στον δρόμο. Όταν συνειδητοποίησε πως είναι τρανσέξουαλ, οι φίλοι του άρχισαν να τον κοροϊδεύουν.

«Τη

ρώτησα αν ήταν άντρας», είπε στον ερευνητή. Πριν προλάβει να απαντήσει, άρχισε να γίνεται βίαιος και να τη χτυπά στο πρόσωπο. Την έριξε στον δρόμο και συνέχισε να τη χτυπάει. Από την πτώση, η 21χρονη υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό και έχασε τις αισθήσεις της. Ο 25χρονος όμως συνέχισε να τη χτυπά, με την Islan Nettles να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

«Πριν από λίγες ημέρες με είχε ξεγελάσει μια τρανσέξουαλ και μπορεί αυτό να οδήγησε στο περιστατικό, στην τυφλή μανία. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άνθρωποι. Απλά δεν θέλω να με ξεγελούν», υπογράμμισε ο 25χρονος.

Η Islan είχε μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα μόλις λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό τηςκαι ετοίμαζε τη δική της σειρά μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα