Νέα βιογραφία για τον Τραμπ: Ο καινούριος Τραμπ είναι ίδιος με τον παλιό

18:47 4/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Δύο δημοσιογράφοι της Ουάσινγκτον Ποστ, ο Μάικλ Κρέινις και ο Μαρκ Φίσερ, έπλεξαν σ? ένα βιβλίο συνεντεύξεις και ρεπορτάζ συναδέλφων τους της Ποστ και άλλων εντύπων και στα τέλη Αυγούστου κυκλοφόρησαν το βιβλίο τους «Ο Τραμπ αποκαλύπτεται: Ένα αμερικανικό ταξίδι φιλοδοξίας, εγωισμού, χρήματος και ισχύος» (εκδ. Scribner).

Από την έρευνα των καλών δημοσιογράφων φαίνεται πως ο καινούριος Τραμπ που βλέπουμε σήμερα είναι ακριβώς

ο ίδιος με τον παλιό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μαύρισε το μάτι του δακάλου του όταν ήταν στη δευτέρα Δημοτικού:
«Στη Δευτέρα Δημοτικού, όπως αφηγείται ο Τραμπ, μαύρισε το μάτι του δασκάλου του της μουσικής, επειδή πίστευα ότι δεν ήξερε τίποτε από μουσική και παραλίγο να αποβληθώ».

Στο γηροκομείο όπου βρισκόταν πριν από τον θάνατό του, το 2015, ο δάσκαλος ?ο Τσαρλς Ουόκερ? άκουσε ότι ο Τραμπ μπορεί να έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος. Σύμφωνα με το βιβλίο, δεν είχε ξεχάσει τον νεαρό Ντόναλντ:

«Όταν ήταν δέκα χρόνων, ακόμη και τότε ήταν ένα κωλόπαιδο».

Το τεχνητό μαύρισμα δεν είναι κάτι καινούριο:
Στη στρατιωτική σχολή, ο Τραμπ «μερικές φορές βίδωνε μια λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας στην υποδοχή πάνω από το κρεβάτι του και ανακοίνωνε στον συγκάτοικό του πως είναι ώρα για μαύρισμα».

Ο Τραμπ λέει συχνά με υπερηφάνεια πως ξέρει να επιστρέφει τα χτυπήματα. Αυτό άρχισε νωρίς:
«Ένας καβγάς με έναν συμμαθητή του στο Γυμνάσιο κλιμακώθηκε μέχρι που ο συμμαθητής πέταξε ένα παπούτσι στον Τραμπ και τον χτύπησε μ’ ένα σκουπόξυλο. Ο Τραμπ απάντησε προσπαθώντας να ρίξει τον μαθητή από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου μέχρι που επενέβησαν δύο άλλοι συμμαθητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα