Νέα κυριακάτικη εφημερίδα στα περίπτερα, με εκδότη τον Ηλία Λιβάνη

19:12 7/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης χρηματοδοτεί την έκδοση νέας κυριακάτικης εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει από την ερχόμενη Κυριακή.

Η εφημερίδα θα έχει τίτλο «Νέα Σελίδα», ενώ Διευθυντές σύνταξης θα είναι ο Γιάννης Κορωναίος και ο Σεραφείμ Κοτρώτσος. Πλήθος γνωστών δημοσιογράφων θα βρίσκονται σε επιτελικές θέσεις.

Ο παλαίμαχος αθλητικός ρεπόρτερ και παρουσιαστής για χρόνια της «Αθλητικής Κυριακής» Νίκος Κατσαρός τίθεται επικεφαλής του αθλητικού τμήματος ενώ ο Δημήτρης Στεμπίλης θα αναλάβει την επιμέλεια του διαδικτυακού site το οποίο

σύντομα θα πλαισιώνει την εφημερίδα.

Ο γιος του εκδότη Αντώνη Λιβάνη, Ηλίας, στην ομιλία του, κατά την παρουσίαση της εφημερίδας, έκανε λόγο για μια νέα εφημερίδα η οποία επιχειρεί μια επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία, με γραπτό λόγο χωρίς φιοριτούρες, με νηφάλια παρουσίαση των γεγονότων, και με σοβαρή σπουδή πάνω στα θέματα του Πολιτισμού, καθώς η εφημερίδα θα προσφέρει μεγάλο ένθετο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο εκδότης σημείωσε ότι η «Νέα Σελίδα» φιλοδοξεί να καλύψει την ανάγκη των πολιτών για ενημέρωση. Η εφημερίδα θα κινηθεί στον δημοκρατικό χώρο με γνώμονα τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά είπε κλείνοντας ο εκδότης, υπογραμμίζοντας ότι με «συνέπεια λόγων και πράξεων, θα φέρουμε την αλήθεια στον αναγνώστη».

Keywords
Τυχαία Θέματα